Video’s voor de zakelijke markt

De kunst van de herinnering is de kunst van de aandacht

 

Personal Branding

Personal branding is daar een voorbeeld van een zakelijke video. Wie is die persoon achter dat bedrijf, dat product. Waarom bent u dit gaan doen of gaan produceren, wat is de kracht, het onderscheidend vermogen? Uw kennis en kunde, ervaring, het waarom. Daar maak ik een persoonlijke video van over u, want er zijn al zoveel anderen.

 

 

The new one on the block!

Mag ik me even voorstellen?

In het dagelijks leven heel normaal, je voorstellen en soms kan het niet. Binnen een bedrijf is het soms niet mogelijk om u bij iedereen persoonlijk voor te stellen. De organisatie is te groot of de locaties te ver uit elkaar, internationaal enz. Dan hebben we de second best oplossing, voorstellen op video. Een eenvoudige oplossing waarbij ik me kan voorstellen dat u denkt dat is niks voor mij of niks voor die nieuwe commissaris of CFO of wie dan ook. Ik maak er persoonlijk gesprek van, waarbij we praten over wie iemand is en wat hij of zij doet en niet alleen de zakelijke kant. In het gesprek leren we the new one on the block, kennen, alsof je elkaar een hand geeft en elkaar in de ogen kunt kijken.

 

Jubileum, pensionering of verlaten bedrijf

Zo’n persoonlijke video kan ook gemaakt worden voor een jubileum of pensioennering of als iemand om een andere reden het bedrijf verlaat. We laten die persoon aan het woord, nee niet een vooraf ingestudeerd verhaal maar een persoonlijk gesprek. Collega’s, zakenrelaties aan het woord en mogelijk ook gezinsleden hoe ook zij het ervaren hebben, het werken bij het bedrijf. Daarin kunnen allerlei ander beelden verwerkt worden, video, foto’s enz. Ook internationale contacten via de moderne verbindingen opgenomen en verwerkt in het programma.

 

 

Levensverhalen van mensen en bedrijven

Levensverhalen van oprichters van het bedrijf of directeuren die er lang zijn maar ook door het bedrijf heen van hoog tot laag mensen die er lang werken en zo het verhaal van het bedrijf vertellen. Ik ben geen voorstander van een snelle bedrijfsvideo. Want buiten het goede product of de dienst zijn het toch de mensen waar het bij ieder bedrijf om draait en die laat ik graag zien en horen op een authentieke manier.

 

 

Documentaires

Documentaires maken we ook over bijvoorbeeld maatschappelijk en sociale onderwerpen. Zaken die me aan het hart gaan of langere verhalen van bedrijven of mensen binnen organisaties. Onderwerpen die mensen geraakt hebben of een levenservaring die ze graag willen vertellen en waar we de tijd voor nodig hebben. Verhalen waar u zich kunt gaan inleven in de hoofdpersoon of het hoofdonderwerp. Soms journalistiek en soms zeer objectief, zonder mening en hebben we gewoon geluisterd.

 

 

Vragen over uw videoportret?
hans@uwpersoonlijkvideoportret.nl
06 53 134 537

Snel naar