Video’s voor particulieren

Het aardigste van plezierige dingen is de herinnering

Godfried Bomans

Video inzetten voor het maken van herinneringen

Dat is wat ik doe en dat kan op ontelbare verschillende manieren.

Je kunt bijvoorbeeld een sollicitatievideo met mij samen maken. Wat dat met herinneringen te maken heeft? Alles, want je wordt herinnerd door het bedrijf waar je solliciteert, dus meer kans op die droombaan.

 

 

Fotomemories, herinneringen van mooie momenten

Ken je dat foto’s op zolder, in een kast of allemaal op uw schijf. Waarschijnlijk kijkt u er nauwelijks meer naar. Stel u eens voor fotomemories. Een video van uw foto’s met muziek en tekst eventueel een voice over van uw leuke herinneringen. Van dat feestje of die ene vakantie of het jubileum of een video voor opa of oma van hun jeugd tot aan het heden. Leuke herinneringen die weer naar boven gehaald worden.

 

 

SURPRISE!

Verrassing voor iemand op video. U als partner, het gezin, de familie, vrienden, de sportclub wie u maar wilt met een gelukwens of een anekdote aan de jarige of jubilaris. Ergens opgenomen op een betekenisvolle locatie en eventueel aangevuld met familie, vrienden die in het buitenland wonen via Skype. Een video als verrassing op de verjaardag, jubileum of ander feestelijk moment kan worden vertoond. Een onvergetelijke herinnering.

 

 

Love is all! Alles is liefde, een trouwerij of een jubileumhuwelijk

Dat zijn prachtige momenten voor een bijzonder cadeau. Vertel leuke anekdotes over het bruidspaar, kattenkwaad uit hun jeugd, bijzondere ontmoetingen, de school, jeugdvakanties, de eerste baan, de eerste liefde en de ontmoeting met de grote liefde. Daarbij leuke videofragmenten, foto’s en afsluiten met gelukwensen. Dat kan natuurlijk ook met foto’s van 12,5, 25, 30, 40 jaar geleden, Memorylane. Speel de video op een bijzonder moment en geloof me, de emotionele snaar is geraakt.

 

 

LEVENSVERHALEN

We luisteren allemaal graag naar verhalen. U kent het wel aan iemands lippen hangen omdat het verhaal boeiend is. Iemands pad door het leven, de belevenissen, de ontmoetingen.

Ieder mens heeft zijn verhaal, een mooi of triest verhaal, een ontdekking, een mooie liefde of hobby het verhaal is altijd de moeite waard om vast te leggen. Voor de kinderen, kleinkinderen of nabestaanden, de geliefden. We maken ook mooie video’s van mensen die dement worden, hun herinneringen vastleggen voor het gezin, de familie maar voor hen zelf als herinneringsmomenten.

 

 

Vragen over uw videoportret?
hans@uwpersoonlijkvideoportret.nl
06 53 134 537

Snel naar