Sollicitatie – Pitch Video

Voorstellen, de nieuwkomer

“The new one on the block”

Een nieuwe manager, CEO of CFO, HR-directeur, commissaris van de RvB, een nieuwe ‘baas’, noem maar op, in ieder geval een nieuw gezicht in het bedrijf.

Het is zo leuk dat iemand zich dan even komt voorstellen. Dat is makkelijk binnen een kleine organisatie, u loopt even rond en u schudt de hand. Zo kan het alleen niet altijd, de organisatie is te groot, veel buitendienst medewerkers, veel nationale en/of internationale locaties of welke andere reden dan ook.

Even voorstellen en kennis maken vergroot de acceptatie, maakt de nieuwe persoon sympathiek en toegankelijk en daardoor staan medewerkers vaak open voor de nieuwe persoon. Daarbij is het eigenlijk een hele normale gang van zaken dat een nieuwe ‘collega’ zich even voorstelt.

Als dat niet persoonlijk kan, dan is een videoportret een uitstekende manier.

Mag ik me even voorstellen?

Wat voor persoon is hij/zij wat zijn de plannen en ambities? Waar liggen prioriteiten maar ook wie is die persoon privé, het gezin, welke hobby’s en interesses, de mens achter de functie. Een voorstel rondje in het bedrijf een authentieke persoonlijke kennismaking. Een sympathieke manier met de mensen van de organisatie kennis te maken.

Ik help met het maken van een authentieke presentatie

Ik ondersteun met het verhaal, in samenspraak met de functionaris en/of de afdeling communicatie of persdienst en samen maken we het scenario. Het is handig en authentieker als de nieuwe persoon zelf meewerkt aan de tekst zodat deze ‘eigen’ wordt. Graag lees ik mee en geef adviezen.

We bespreken hoe en waar we het gesprek houden en adviseren ook over de locatie(s). Het is belangrijke een passende vorm te kiezen, waarbij de nieuwe persoon zich comfortabel voelt.

Er zijn veel vormen en mogelijkheden.

Als u het idee heeft zo’n voorstel video te maken, neem dan contact met me op en ik help u graag met ideeën en geef u een exact kostenplaatje.

PS: Het portret kan natuurlijk ook gemaakt worden voor diegene die afscheid neemt van het bedrijf.

 

Kosten standaard uitvoering

€ 750,– excl. BTW

indicatieve prijs

reiskosten, € 45,– per uur en 0,35 per km excl. BTW.

Heeft u andere wensen of ideeën? Laat het me weten, ik adviseer u graag.

 

  • Telefonisch overleg
  • Scenario(’s) en teksten redigeren
  • Telefonische voorbespreking
  • Afspraak inplannen, vaste dag, studio
  • Opname max 1 uur
  • Montage
  • Aflevering digitale versie(s) lengte circa 1,5 – 2 min per versie

Vragen over uw videoportret?
hans@uwpersoonlijkvideoportret.nl
06 53 134 537

Snel naar