Levensverhaal

Verhalen die bewaard mogen worden

Iedereen heeft wel een mooi verhaal. Iedereen heeft bijzondere momenten en belevenissen in zijn leven meegemaakt. Het levensverhaal vastleggen kan zoveel voor iemand betekenen, ook voor de mensen om die persoon heen.

We maken allemaal bijzondere dingen mee. Veel verhalen zijn de moeite waard verteld te worden en veel verhalen zijn zo bijzonder dat ze verdienen bewaard te blijven.

Het verhaal van grootouders, ouders, de oorlogs- en naoorlogse verhalen, verhalen over avontuurlijke reizen, bijzondere momenten, ervaringen, feesten, vakanties met familie en vrienden of dat u genezen bent van een ziekte. Maar ook als u niet meer te genezen bent en toch uw verhaal wilt vertellen of iets na wilt laten voor uw kinderen en/of kleinkinderen.

Stel u de impact eens voor als een verhaal verteld wordt door diegene die het verhaal geleefd heeft? Dat geeft een geweldige indruk en het verhaal is uit eerste hand, authentiek en met alle emotie die denkbaar is. Mijn kracht is om verhalen te vertellen en mijn stijl is het mensen centraal te zetten in verhalen.

Authenticiteit, verhalen verteld door echte mensen

Een levensverhaal vast leggen, een document op video, geeft een inkijk op de tijdgeest van dat moment en het houdt herinneringen levend. Er zijn talrijke manieren een ‘mini documentaire’ te produceren, want dat is het. Er zijn zoveel mogelijkheden dat er niet één kostenindicatie van te geven is. Als u zoiets zou willen maken, praat er met me over en dan kunnen we zoeken naar een vorm die past bij uw budget.

Kosten standaard uitvoering

€ 900,– incl BTW

€ 744,– excl. BTW

Reiskosten € 45,– per uur en € 0,35 per km excl. BTW

  • Telefonisch voorbereidingsgesprek
  • Globaal scenario
  • Planning opnamedatum en oplevering
  • Een halve dag (4-5 uur) opnamen op een door u gekozen locatie! (één locatie, excl. reiskosten)
  • De opnamen bestaan uit interview(s) op de locatie met eventueel ‘actie’ beelden op de locatie
  • Montage (1 versie, max 15 min)
  • Stockmuziek, rechtenvrij

Uitbreiding met opties

Er kunnen ook nog foto’s en/of video toegevoegd worden aan de opnamen zodat het verhaal meer gevisualiseerd wordt. Ter indicatie 20-40 foto’s toevoegen (digitaal aangeleverd) circa

€ 150,– incl. BTW / € 124,– excl. BTW

Vragen over uw videoportret?
hans@uwpersoonlijkvideoportret.nl
06 53 134 537

Snel naar