Levensverhaal  – Bedrijfsverhaal

 

Levensverhaal  – Bedrijfsverhaal

Het levensverhaal van de organisatie maar dan wel vanuit een persoon belicht, of het levensverhaal van de oprichter, of iemand nauw verbonden aan het bedrijf.

Aan de hand van een persoon het verhaal van een bedrijf vertellen, het is dan een mini documentaire op een journalistieke en onderhoudende manier gemaakt.

We maken allemaal bijzondere dingen mee, ook organisaties. Veel verhalen zijn de moeite waard om verteld te worden en veel verhalen zijn zo bijzonder dat ze verdienen bewaard te blijven. Daarnaast is het natuurlijk de bedoeling iets met het verhaal te bereiken. De mini documentaire kan een promotioneel doel hebben, motiverend voor medewerkers of u wilt gewoon een dienst of product onder de aandacht brengen.

Mijn kracht is verhalen te vertellen en mijn stijl is, mensen centraal zetten in verhalen. Authenticiteit en verhalen verteld door echte mensen, geen ‘te keurige’ presentatoren, geen ‘gelikte’ voice-over die het verhaal vertelt maar echte mensen. Voice-over kan wel, maar als ondersteuning.

Stel u de impact eens voor als het verhaal u verteld wordt door diegene die het verhaal geleefd heeft? Dat geeft een geweldige pakkende indruk en het verhaal is uit eerste hand, authentiek en met alle emotie die denkbaar is. Een levensverhaal, een videoportret vastleggen, ook van een organisatie of product is een document, is een video die een inkijk geeft op het tijdsbeeld van dat moment en het leven van die organisatie. Het is ook het vastleggen van de geschiedenis.

Kosten standaard uitvoering

€ 1.550,– excl. BTW

Reiskosten € 45,– per uur en € 0,35 per km.

Prijsindicatie

Er zijn talrijke manieren een mini documentaire te produceren. Het is lastig daar een vast omlijnd kostenplaatje van te geven. Als u een bedrijfsportret zou willen maken praat er met mij over en dan zoek ik naar een vorm die past bij uw budget.

  • Voorbereidingsgesprek telefonisch of via Skype e.d.
  • Planning opnamedatum en oplevering
  • Een dag opnames op een door u gekozen locatie! (één locatie, excl. reiskosten)
  • De opnamen bestaan uit interview(s) op de locatie met eventueel ‘actie’ beelden op de locatie
  • Verwerking van de foto’s (circa 25-30) en/of geselecteerde video
  • Montage (1 versie, max 15 min)
  • Stockmuziek, rechtenvrij

Vragen over uw videoportret?
hans@uwpersoonlijkvideoportret.nl
06 53 134 537

Snel naar