Uw persoonlijk videoportret

Het delen van uw verhaal, uw herinneringen. Of het gaat om uw levensverhaal, een unieke prestatie, een huwelijksjubileum, als cadeau bij een huwelijk, de jeugdherinneringen van het gezin of een presentatie van uzelf voor een nieuwe baan of als ZZP-er, een videoportret is een persoonlijk verhaal, waar mensen graag naar luisteren en kijken.

Een videoportret is ook een bijzonder geschenk voor een medewerker, die afscheid neemt of jubileert, of op de feestavond van de vereniging die een jubileum viert. Het kan ook het volgen van een ziektebeeld en genezingsproces zijn of het verhaal van uw kinderen die opgroeien. Het zijn allemaal mogelijkheden voor een persoonlijk videoportret.

Mooie verhalen die de moeite waard zijn om gezien en gehoord te worden door de kracht van het gebruik van beeld en geluid.

Mooie verhalen die allemaal de moeite waard zijn om gezien en gehoord te worden. Wij luisteren graag naar verhalen. Uw persoonlijke videoportret is het medium voor uw verhaal.

Eigentijds, waarheidsgetrouw en authentiek

Dat is onze overtuiging, dat een goed gemaakt videoportret uw verhaal bij de kijkers laat binnenkomen. Wij maken portretten op basis van persoonlijke gesprekken met u of de hoofdpersoon of de mensen rondom de persoon die u wilt laten portretteren. Want soms kan het ook een verrassing zijn voor diegene waar het portret voor bedoeld is. Videoportretten zijn eigentijdse authentieke, waarheidsgetrouwe, persoonlijke verbeeldingen te vertonen voor allerlei doeleinden.

Een videoportret is ontwapenend het raakt, ontroert en door de emotie verbindt het mensen.

Iedereen heeft een verhaal in zich

Het vertellen van je verhaal is ook je kwetsbaar opstellen, je vertelt wat je beweegt, wat bepaalde dingen met je gedaan hebben, het is emotie, passie en soms ook boosheid en teleurstelling of ook blijdschap. Iedereen heeft een verhaal in zich en het is aan u om de keuze te maken dat verhaal te vertellen met welk doel dan ook.

Echte mensen aan het woord, echte gesprekken

Uw verhaal in beeld

Videoportretten zijn verhalen die u wilt doorvertellen, een geschiedenis die niet verloren mag gaan of hoe u een vreselijke periode in uw leven hebt doorstaan, het doorleven van een ziekte of het afscheid nemen van een dierbare.

Het kan natuurlijk ook een vrolijk verhaal zijn, kinderen die gaan trouwen en u wilt hen op een bijzondere manier hun jeugdherinneringen meegeven. Een zakelijk portret kan natuurlijk ook, een sollicitatie waarbij uw verhaal, uw vaardigheden en talenten beter met beeld en geluid tot hun recht laat komen. Een presentatie van uw bedrijf of producten maar wel vanuit een persoonlijke benadering, als een verhaal.

Allemaal verhalen die wij graag voor u op een mooie manier in beeld brengen.

Alle verhalen zijn te vertellen op een manier die sympathie, empathie oproept.

Vragen over uw videoportret?
hans@uwpersoonlijkvideoportret.nl
06 53 134 537

Snel naar