Fotoportretten

Over Onno van Middelkoop

Mijn naam is Onno van Middelkoop en mijn drive is het vastleggen van mooie, ontroerende, spannende en intieme momenten met een van mijn fotocamera’s. Eén goede foto beschrijft beter wat er gebeurt dan hoeveel woorden ook. Ik werk twintig jaar als professioneel fotograaf, voor bedrijven, particulieren, kranten, magazines en digitale media. Mijn specialiteit is het documentair vastleggen van mensen in alle situaties. De kracht van ongemerkt gemaakte foto’s is dat de expressie natuurlijk en spontaan is.

Natuurlijk maak ik ook ‘geposeerde’ foto’s, bijvoorbeeld als er gewerkt wordt met de eeuwenoude glasplaten-camera. Dat kan alleen als degene die wordt geportretteerd 5 seconden heel stil zit. U treft enkele voorbeelden aan in de fotogalerij. Of als er portretten worden gemaakt voor publiciteitsdoeleinden. Of als mensen mooie foto’s willen hebben voor eigen publiciteitsdoeleinden. Portretten zijn er in alle vormen, soorten en maten.

Naast fotojournalist ben ik ook schrijvend journalist. Deze combinatie maakt het mij mogelijk om, naast de foto’s, de situatie uitermate accuraat te beschrijven. In samenwerking met anderen wordt mijn beeldmateriaal veel gebruikt in poëzie en streetart.

Ik werk al geruime tijd professioneel samen met Hans Heesterbeek, een professional in hart en nieren op het gebied van video en geluid, regie, productie en evenementen. Onze samenwerking heeft altijd een meerwaarde, omdat we elkaar altijd goed aanvoelen en versterken.

Tarieven

Glasplaat foto’s of geprint, op canvas of aluminium, het kan. Ook ‘gewoon’ digitaal. Zegt u het maar bel of mail ons en we geven u een kostenopgave.

Vragen over uw videoportret?
hans@uwpersoonlijkvideoportret.nl
06 53 134 537

Snel naar